Το ξενοδοχείο μας

Athens 1890 Hotel & Spa!
Athens 1890 Hotel & Spa
Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η ικανοποίηση των απαιτήσεων των επισκεπτών, αποτελεί την βασική προτεραιότητα του Athens 1890 Hotel & Spa!
Το ξενοδοχείο διαθέτει την πιο περίτεχνη πρόσοψη, μια εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα και ζωγραφισμένες στο χέρι οροφές, καθώς όλα τα παλαιά αρχιτεκτονικά στοιχεία έχουν διατηρηθεί στην αρχική τους μορφή.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Αποκλειστικά πολυτελή Δωμάτια

Πρωϊνό

Καθημερινό Πρωινό (με πιάτα επιλογής)

Internet

Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους

Κλιματισμός

Κλιματισμός σε όλους τους χώρους και στα δωμάτια

Ασφάλεια

Ηλεκτρονικό Χρηματοκιβώτιο

Athenian Superior

Athenian Superior

Τα Athenian Superior δωμάτια (28 τ.μ.) βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του καταλύματος και έχουν άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό, μαρμάρινο, μπαλκονάκι, με θέα στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης. Αποτελείτε πλήρως από ανακαινισμένες οροφές με σχέδια από την κλασική Αθήνα του 5ου αιώνα π.Χ. και χειροποίητες ξύλινες πόρτες. Το δωμάτιο διαθέτει Queen Sized κρεβάτι, καμπίνα με ντους βροχής, τηλεόραση Philips LED, επιτοίχια οθόνη ρύθμισης θερμοκρασίας, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας και Mini Bar.
Επισκέπτες: 2
Philips LED
Καμπίνα με ντους βροχής
Χρηματοκιβώτιο
Mini bar

Εξερευνήστε

Υπηρεσίες

Hammam Experience Spa

Δωρεάν 30’ λεπτά είσοδος στο Spa (εσωτερική πισίνα, jacuzzi & sauna). Χώρος υψηλής ποιότητας και αισθητικής με τις αρτιότερες υπηρεσίες, για να συνδυάσετε τη χαλάρωση, την περιποίηση αλλά και τη διασκέδαση. Επιλέξτε να κάνετε μόνοι σας το λουτρό σας, ή ολοκληρώστε την εμπειρία με υπηρεσίες από τους έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους μασέρ μας.

Booking office – Concierge – Call Center

Εξυπηρέτηση πελατών

Eστιατόριο Omnivore

Στον νέο χώρο του νεοκλασικού ξενοδοχείου Athens 1980 Hotel & Spa, στη καρδιά της Αθήνας ,πίσω ακριβώς από την πλατεία Αγίας Ειρήνης, στεγάζεται το νέο δημιούργημα του ομίλου Καστελόριζο ,το εστιατόριο Omnivore.

Χαλάρωστε και απολαύστε

Athens 1890 Hotel & Spa!