ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ

συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ικανοποίηση των απαιτήσεων των επισκεπτών

Το Athens 1890 Hotel & Spa διαθέτει 14 ευρύχωρα δωμάτια, μερικά από τα οποία διαθέτουν υδρομασάζ. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται ένα πλήρως εξοπλισμένο Spa σε συνεργασία με την Hammam Experience. Στο ισόγειο του κτηρίου στεγάζεται το εστιατόριο Omnivore του ομίλου Καστελλόριζο.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα με περίτεχνη πρόσοψη. Ιδιαίτερης αισθητικής είναι η εσωτερική, ξύλινη σκάλα, οι οροφογραφίες καθώς και τα λοιπά αρχιτεκτονικά στοιχεία που έχουν αποκατασταθεί στην αρχική μορφή τους.

Την αρχιτεκτονική μελέτη της αποκατάστασης, του interior design  και την επίβλεψη του έργου υπογράφει το  αρχιτεκτονικό γραφείο ΜicroTeam Architects. Oι αρχιτέκτονες μελέτησαν το έργο με δημιουργική έμπνευση και πάθος μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, σεβόμενοι τα  πρωτότυπα χαρακτηριστικά του κτιρίου συνδυάζοντας την δυναμική του παρελθόντος με τη σύγχρονη αισθητική αντίληψη σχεδιασμού σε εξαιρετική ισορροπία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στα βασικά αξιοθέατα της πρωτεύουσας. Από την οδό Αιόλου μπορεί να προχωρήσει κανείς προς την Πλάκα και από εκεί να κατευθυνθεί προς το Μοναστηράκι και το Θησείο ή προς την Ακρόπολη και το Ηρώδειο. Ακριβώς δίπλα είναι ο πεζόδρομος της Ερμού και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, αξιοθέατα και μνημεία. Το  Αthens 1890 βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πόλης ώστε ο επισκέπτης να απολαύσει τον πλούτο των αρχαιολογικών μνημείων, τις αγορές και τη γαστρονομική ζωή της πρωτεύουσας.

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η ικανοποίηση των απαιτήσεων των επισκεπτών, αποτελεί την βασική προτεραιότητα του Athens 1890 Hotel & Spa!